Czech Repubrick - výstava Lego®️ modelů pro celou rodinu

Sobota 29/04/2023 - neděle 29/10/2023

Zámek Blatná

 Vydejte se s námi za LEGO dobrodružstvím  na výstavu Czech RepuBRICK - výstava modelů z LEGO kostek pro celou rodinu na zámku Blatná.
Naše výstava potěší fanoušky stavebnic LEGO všech věkových kategorií , nabízí totiž neuvěřitelnou škálu modelů a aktivit, které vám udělají radost a inspirují vás .Vstupte do Kouzelného salonku, kde si můžete prohlédnout úžasný model Školy čar a kouzel v Bradavicích s tematickým stavěním pro návštěvníky.
 
Pro ty nejmenší je tu naše herna se spoustou LEGO kostek ke stavění, které děti zabaví na dlouhé hodiny! 
 
Pokud patříte mezi LEGO stavitele, naše architektonická dílna vám poskytne spoustu inspirace - modely a návrhy inspirované architektonickými styly a trendy. Všechny cestovatele potěší cestovatelský salonek, kde je k vidění mapa světa a světové mini stavby.
V hudebních salonku najdete modely a motivy z hudebních festivalů. A pro fanoušky sci-fi a fantasy nabízí náš fantasy salonek řadu modelů a doplňků Star Wars, které vás přenesou do předaleké galaxie.
 
Vezměte celou rodinu na den plný zábavy s kostkami LEGO na výstavě Czech RepuBRICK. Nemůžeme se dočkat, až se tu uvidíme!
 
 

VSTUPNÉ

Výstava
Dospělí: 100,- Kč
Děti a mládež 2-18 let: 80,- Kč
Rodinné vstupné (2 dospělí a 1-3 děti do 15 let): 300,- Kč
 
 
 
Zvýhodněné vstupné pro školy, školky, tábory: 50,- Kč

Zpět k akcím